E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 2174
Lasīšanai: 2 minūtes

Palīdzība dzīvokļa jautājuma risināšanai

Publicēts pirms 11 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
07. aprīlī, 2013
aina medvedeva

Labdien! Esmu pensionāre un esmu palikusi bez pastāvīgas dzīvesvietas. Visu mūžu esmu nodzīvojusi Jūrmalā, ir divi bērni, kuriem arī nav pastāvīgas dzīvesvietas. Ko man darīt šādā situācijā? Vai ir kādas cerības uz pastāvīgu dzīvesvietu līdz mūža galam?

A
atbild:
11. aprīlī, 2013
Lolita Lūse
LV portāls

Jūrmalas domes saistošajos noteikumos Nr.6Personu, kurām nepieciešama palīdzība dzīvokļa jautājumu risināšanā, reģistrācijas un palīdzības sniegšanas kārtība” ir noteikts, kas var saņemt palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā. Noteikumi paredz, ka personas, kurām ir nepieciešama palīdzība dzīvokļa jautājumu risināšanā un kurām ir tiesības to saņemt, reģistrē Jūrmalas pilsētas domes Pašvaldības īpašumu pārvaldes dzīvokļu nodaļa, lai sniegtu šādu palīdzību: izīrētu pašvaldībai piederošu dzīvojamo telpu; palīdzētu apmainīt īrēto dzīvojamo telpu pret citu īrējamu dzīvojamo telpu.

Jums jānoskaidro, vai atbilstat kādai saistošajos noteikumos nosauktajai kategorijai, kam ir tiesības saņemt palīdzību dzīvokļa jautājumu risināšanā, un jāsazinās ar Pašvaldības īpašumu pārvaldes dzīvokļu nodaļu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas