E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 20647
Lasīšanai: 2 minūtes

Kādi dokumenti nepieciešami, lai kafejnīcā rīkotu tematiskos pasākumus

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
13. jūlijā, 2020
Anete

Labdien! Kādi dokumenti būtu nepieciešami, lai kafejnīcā varētu rīkot tematiskos pasākumus: filmu vakarus, erudīcijas spēles u. c.?

A
atbild:
21. jūlijā, 2020

Lai rīkotu tematiskos pasākumus, nekādi papildu dokumenti nav nepieciešami. Tomēr, ja rīko publiskus pasākumus, jāievēro Ministru kabineta 2020. gada 9. jūnija noteikumos Nr. 360 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai” noteiktie epidemioloģiskās drošības pasākumi pasākumu norises vietās. Proti, jāievēro nosacījumi, kas attiecināmi uz sabiedrisko ēdināšanu, ja norises vieta ir kafejnīca, un pasākumu rīkošanu (pulcēšanos), u. c. vispārējās prasības.

Savukārt, organizējot pasākumu vai sniedzot saimniecisko pakalpojumu objektā, kura platība pārsniedz 1000 m2, pasākuma organizatoram vai saimnieciskā pakalpojuma sniedzējam jāizstrādā plāns šo noteikumu 6. punktā minēto pasākumu īstenošanai.

Lai precīzāk pateiktu, vai ir nepieciešamas kādas specifiskākas atļaujas, jāzina pasākuma mērķis un saturs. Piemēram, varētu būt runa par atļauju atskaņot mūziku vai rādīt filmu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Šomēnes iespējams uzdot vēl 222 jautājumus. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas