DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. oktobrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

Jaunums informatīvajā sēriju ciklā “Saproti kopā ar prokuroriem” – studijā prokurore Baiba Balode skaidro kriminālprocesa nianses

Prokuratūra turpina izglītojošo videoklipu sēriju “Saproti kopā ar prokuroriem,” kas izveidota, lai sabiedrībai vienkāršā un saprotamā veidā skaidrotu svarīgus juridiskus jautājumus. Šajā cikla daļā Rīgas tiesas apgabala prokuratūras prokurore Baiba Balode runā par būtiskiem kriminālprocesa aspektiem un atbild uz jautājumiem, kuri bieži vien rada neskaidrības.

Jaunākajā videoklipā Baiba atbild uz šādiem jautājumiem:

  • Kad uzsāk kriminālprocesu?
  • Kas tieši ir nepieciešams, lai kriminālprocess tiktu uzsākts, un kas to var iniciēt?
  • Vai prokurors var atteikties no dalības kriminālprocesā?

Prokuratūra aicina sabiedrību turpināt sekot līdzi videoklipu ciklam, lai labāk izprastu tiesiskos procesus un prokuroru lomu sabiedrībā.

Par videoklipu sēriju “Saproti kopā ar prokuroriem”

Cikls veidots ar mērķi padarīt prokuroru darbu plašāk saprotamu sabiedrībai, izskaidrojot, kā šis amats ietekmē ikvienu no mums un kā tiek veikti svarīgi procesi tieslietu sistēmā.

Jaunā sērija " Kriminālprocesa nianses" ir pieejama tiešsaistē, un interesenti ir aicināti sekot līdzi katrai jaunajai epizodei prokuratūras sociālo mediju profilos: Youtube, Facebook un Instagram.

Sekojiet jaunumiem un atklājiet prokurora darba aizraujošos aspektus!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI