DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. oktobrī, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

No 17. oktobra plkst. 18.30 būs īslaicīgas izmaiņas 47. un 50. autobusa kustības maršrutā

Līdz ar Latvijas dzelzceļa veiktajiem dzelzceļa pārbrauktuves remontdarbiem Krustpils ielā, no 17. oktobra plkst. 18.30 līdz 18. oktobra plkst. 06.30 tiks slēgta autotransporta satiksme pār Krustpils ielas dzelzceļa pārbrauktuvi. Pārbrauktuves slēgšanas laikā būs izmaiņas 47. un 50. autobusa kustības maršrutā. 

47. un 50. maršruta autobusi no Abrenes ielas kursēs pa maršrutu līdz pieturvietai “Krustpils iela 53” Krustpils ielā, tālāk apgriezīsies braukšanai pretējā virzienā, apstāsies pieturvietā “Krustpils iela 53” Krustpils ielas pretējā pusē, un tālāk kursēs pa maršrutu līdz Abrenes ielai.  

47. un 50. maršruta autobusi no Getliņiem un TEC-2 kursēs līdz pieturvietai “Dzirkaļu iela” Krustpils ielā, kur būs pasažieru izkāpšana. Pasažieru iekāpšana būs pieturvietā “Dzirkaļu iela” Krustpils ielas pretējā pusē. Tālāk autobusi kursēs pa ierasto maršrutu virzienā uz Getliņiem un TEC-2.  

Pasažieriem, lai turpinātu braucienu, būs jāšķērso dzelzceļa pārbrauktuve ar kājām. Pārsēšanās veikšanai plānotais laiks starp reisiem abās maršruta daļās būs aptuveni 10 minūtes.  

17. oktobris 

47. autobuss pa izmainīto maršrutu no Abrenes ielas uzsāks kursēt ar reisu plkst. 18.24. Autobusi kursēs līdz pieturvietai  “Krustpils ielai 53”. Savukārt no Getliņiem pa izmainīto maršrutu tas uzsāks kursēt ar reisu plkst. 19.29 un kursēs līdz pieturvietai “Dzirkaļu iela”.  

50. autobuss pa izmainīto maršrutu no Abrenes ielas sāks kursēt ar reisu plkst. 18.05. Autobuss kursēs līdz pieturvietai “Krustpils ielai 53”. Virzienā no Getliņiem pa izmainīto maršrutu autobusi sāks kursēt ar reisu plkst. 18.17 un kursēs līdz pieturvietai “Dzirkaļu iela”. 

18. oktobris 

47. maršruta autobuss no Getliņiem plkst. 5.21 kursēs līdz pieturvietai “Dzirkaļu iela”. Savukārt no pieturvietas “Krustpils iela 53” plkst. 5.44 kursēs līdz galapunktam “Abrenes iela”.  

50. maršruta autobuss no TEC-2 plkst. 5.51 kursēs līdz pieturvietai “Dzirkaļu iela”. No Dzirkaļu ielas plkst. 6.19 kursēs līdz galapunktam “TEC-2”. Savukārt no Abrenes ielas plkst. 5.35 kursēs līdz pieturvietai “Krustpils ielai 53”, bet no “Krustpils iela 53” plkst. 6.14 kursēs līdz galapunktam “Abrenes iela”. 

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt mājaslapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “X”, “facebook”. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI