DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Šodien
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

NVA aicina darba devējus pieteikties dalībai Vakanču gadatirgū Daugavpilī

Publicitātes attēls

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina darba devējus pieteikties dalībai Vakanču gadatirgū, kas 2024. gada 30. oktobrī norisināsies Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes "Vienības nams" telpās (Rīgas ielā 22a, Daugavpilī). Gan darba devējiem, gan darba meklētājiem dalība Vakanču gadatirgū ir bez maksas! Pasākums tiek rīkots Eiropas Sociālā fonda Plus projekta “Nodarbinātības valsts aģentūras veiktspējas stiprināšana” ietvaros.

Vakanču gadatirgus ir lieliska iespēja darba devējiem atrast vajadzīgos darbiniekus, klātienē un vienuviet informējot darba meklētājus par brīvajām darba vietām, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veicot pirmās darba intervijas ar kandidātiem. Darba devējiem NVA piedāvā arī iespēju Vakanču gadatirgū prezentēt savus uzņēmumus, veicinot to atpazīstamību.                                                                      

Pieteikt savu dalību Vakanču gadatirgū Daugavpilī darba devēji aicināti līdz 23. oktobrim elektroniski, aizpildot pieteikuma anketu NVA tīmekļvietnē: https://www.nva.gov.lv/lv/form/pieteikties-dalibai-daugavpils-24. Pieteikumā jānorāda uzņēmuma nosaukums, pārstāvja/u vārds un uzvārds, kontaktinformācija un piedāvātās vakances.

"Mūsu mērķis - sniegt darba devējiem efektīvu atbalstu darbaspēka piesaistei, nodrošinot iespēju klātienē satikt motivētus darba meklētājus. Tikšanās ar darba meklētājiem Vakanču gadatirgū padara darbinieku piesaisti daudz ātrāku un efektīvāku, jo darba devēji vienuviet var veikt pirmās darba intervijas ar vairākiem pretendentiem un pārliecināties par katra kandidāta piemērotību. Darba devējiem arī būs iespēja saņemt informāciju par viņiem pieejamo NVA un citu valsts iestāžu atbalstu," norāda NVA Daugavpils filiāles vadītāja Jurate Kornutjaka.

Detalizētāku informāciju par pieteikšanos Vakanču gadatirgum Daugavpilī var uzzināt, sazinoties ar NVA Daugavpils filiāles nodarbinātības organizatori Svetlanu Jerocku (e-pasts: Svetlana.Jerocka@nva.gov.lv, tālr. 25714617) vai NVA Rēzeknes filiāles konsultanti EURES jautājumos Līgu Žoidu (e-pasts: Liga.Zoida@nva.gov.lv, tālr. 26647766).

Vakanču gadatirgus valsts reģionos NVA organizē kopš 2013.gada pavasara, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu. Šogad NVA Vakanču gadatirgi notiks Daugavpilī un Rīgā. Darba devēji jau tagad NVA tīmekļvietnē (https://www.nva.gov.lv/lv/form/pieteikties-nva-vakancu-riga-24) var pieteikties arī dalībai Vakanču gadatirgū Rīgā, kas 7.novembrī norisināsies “H2O 6 kvartāls” telpās (Durbes ielā 4, Rīgā).

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI