DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Šodien
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

No 9. oktobra būs izmaiņas 56. un 63. autobusa maršrutā 

No 9. oktobra tiks veikti ūdens avārijas remontdarbi Zasulauka un Lieģu ielas krustojumā. Līdz ar to uz remontdarbu laiku būs izmaiņas 56. un 63. autobusa maršrutā.   

  • 56. maršruta autobusi virzienā uz Ziepniekkalnu kursēs pa maršrutu līdz Jūrkalnes ielai, tālāk pa Jūrkalnes ielu, Irlavas ielu, Šampētera ielu, Zasulauka ielu un tālāk pa maršrutu.  

Autobusi neapstāsies pieturvietās “Jāņa Endzelīna iela” un “Zasulauka depo” Jūrkalnes ielā,  kā arī pieturvietā “Zasulauka iela” Zasulauka ielā. Savukārt apstāsies pagaidu pieturvietā “Jūrkalnes iela” Irlavas ielā, kā arī pieturvietās “Šampēteris” un “Zasulauka iela” Šampētera ielā.  

  • 56. maršruta autobusi virzienā uz Daugavgrīvu kursēs pa maršrutu līdz Zasulauka ielai, tālāk pa Zasulauka ielu, Šampētera ielu, Irlavas ielu, Jūrkalnes ielu un tālāk pa maršrutu.  

Autobusi neapstāsies pieturvietās “Zasulauka depo” un “Jāņa Endzelīna iela” Jūrkalnes ielā, taču apstāsies pieturvietā “Šampēteris” Šampētera ielā, kā arī pagaidu pieturvietā “Jūrkalnes iela” Irlavas ielā.  

  • 63. maršruta autobusi virzienā uz Šampēteri kursēs pa maršrutu līdz Jāņa Endzelīna ielai, tālāk pa Jāņa Endzelīna ielu, Irlavas ielu līdz apgriešanās vietai Irlavas un Šampētera ielas krustojumā, kur izlaidīs pasažierus pagaidu pieturvietā “Šampēteris” Irlavas ielā.  

Autobusi neapstāsies pieturvietās “Jāņa Endzelīna iela” un “Zasulauka depo” Jūrkalnes ielā,  kā arī pieturvietā “Zasulauka iela” Zasulauka ielā. Autobusi apstāsies pagaidu pieturvietās “Jūrkalnes iela” un “Šampēteris” Irlavas ielā. 

  • 63. maršruta autobusi virzienā uz Mežciemu kursēs no izkāpšanas pieturvietas “Šampēteris”, kas izmaiņu laikā būs pasažieru iekāpšanas pieturvieta, tālāk kursēs pa Irlavas ielu, Jāņa Endzelīna ielu un tālāk pa maršrutu.  

Autobuss neapstāsies pieturvietās “Šampēteris” (kur šobrīd notiek tikai pasažieru iekāpšana) un “Zasulauka iela” Šampētera ielā,  kā arī “Zasulauka depo” un “Jāņa Endzelīna iela” Jūrkalnes ielā. Autobusi apstāsies pieturvietā “Šampēteris” Šampētera ielā, kā arī pagaidu pieturvietā “Jūrkalnes iela” Irlavas ielā.  

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt mājaslapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “X”, “facebook”. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI