DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. oktobrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Iedzīvotāji tiek aicināti pieteikties bezmaksas neformālās izglītības programmai “Finanšu drošības pamati: Kā nosargāt savu naudu un atpazīt finanšu krāpniekus” 

Publicitātes attēls

Liepājas Izglītības pārvaldes Izglītības attīstības un metodiskā atbalsta centra Personības izaugsmes un pilnveides nodaļa aicina iedzīvotājus pieteikties uz neformālās izglītības programmas “Kļūsti par naudas pratēju” moduli “Finanšu drošības pamati: Kā nosargāt savu naudu un atpazīt finanšu krāpniekus”.  Programmas tiks īstenota 7 tiešsaistes nodarbības, ko izstrādājusi Latvijas Banka. 

Programmas laikā būs iespēja pilnveidot savu finanšu pratību un apgūt, kā atpazīt un novērst finanšu krāpniecības riskus ikdienā, apgūstot 6 moduļus: 

  1. Krāpnieciski telefona zvani, īsziņas un e-pasti;  
  2. Romantiskā krāpšana. Krāpšana ar ziņu par mantojumu;  
  3. Naudas mūlis. Krāpnieciski darba piedāvājumi;  
  4. Investīciju krāpšana. Kredītu krāpšana;  
  5. Droši pirkumi internetā. Loteriju krāpšana;  
  6. Apkopojums par krāpšanas veidiem.

Pirmā nodarbība š.g. 21. oktobrī plkst. 17:30. Plānotie nodarbību laiki – 21. oktobris,  23. oktobris, 28. oktobris, 30. oktobris, 4. novembris, 6. novembris, 13. novembris. 

Nodarbības notiks tiešsaistē, platformā Zoom.  

Nodarbību vadītāja Agnese Lāce, finanšu speciāliste un praktizējoša grāmatvede ar vairāku gadu pieredzi, kā uzņēmuma galvenajai grāmatvedei un 13 gadu pieredze SEB bankā kā privātpersonu darījumu vadītājai. Pieteikšanās līdz š.g. 17.oktobrim, pieteikšanās anketa pieejama šeit: https://ej.uz/FD-2024 

Programma tiek īstenota Izglītības un zinātnes ministrijas Eiropas Savienības Erasmus+ programmas projekta „Nacionālie koordinatori Eiropas programmas ieviešanai Latvijas pieaugušo izglītībā” projekta numurs Nr. 101051304-NCLV-ERASMUS-EDU-2021-AL-AGENDA-IBA) ietvaros. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI