DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. septembrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Noziedzība

Pašvaldības policisti Sarkandaugavā aptur nomas auto ar ievērojamu daudzumu narkotiku

Publicitātes attēls.

Sestdien, 7. septembrī, kad saule jau bija nogājusi aiz apvāršņa, Rīgas valstspilsētas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes darbinieki Sarkandaugavā ievēroja kādu “Volkswagen” nomas transportlīdzekli, kura vadītājs neilgi pirms tam bija manīts ar, iespējams, atvērtu alkoholisko dzērienu rokās. Policisti nolēma apturēt vadītāju, un tas izrādījās pareizs lēmums, jo, kā vēlāk atklājās, – šoferis ne tikai vadīja auto bez autovadītāja tiesībām, bet arī draudzīgi vizināja pasažieru, pie kura atradās ievērojams daudzums narkotisko vielu.

Likumsargi, pamanot iepriekš minēto transportlīdzekli, deva rīkojumu vadītājam to apturēt un lūdza uzrādīt vadītāja apliecību, uz ko viņš atbildēja, ka viņam tādas neesot, proti, tā jau esot atņemta. Uzreiz pēc tam, nevilcinoties, likumsargi vadītāju aizturēja.

Automašīnas salonā atradās pasažieris, kurš manāmi nervozēja par notiekošo, pēc kā arī ātri vien tika aizturēts. Pēc datu pārbaudes, policisti, ar pieredzi līdzīgu situāciju risināšanā, lūdza vīrietim uzradīt somas saturu. Vīrietis, cenšoties slēpt savu satraukumu, no kabatas izvilka iepakojumu ar, iespējams, marihuānu. Taču tas nebija viss – somā bija vēl viens iepakojums ar, iespējams, marihuānu un divi iepakojumu ar baltas krāsas pulverveida vielu. Vienlaikus, apskatot automašīnas salonu, policisti atrada papīra dāvanu maisu, kurā slēpās mazi svari un krietns daudzumu dažādu narkotisko vielu.

Uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts policijas (VP) darbinieki, kuri pārņēma darbu adresē. Pēcāk abas personas nodotas VP darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI