DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. septembrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Izsludināts atklātais projektu konkurss meistarklašu atbalstam

Publicitātes foto.

Lai stiprinātu radošo industriju kapacitāti un attīstītu “Liepāja  Eiropas kultūras galvaspilsēta 2027” programmu, nodibinājums “Nodibinājums Liepāja 2027” (Liepāja 2027) izsludina atklāto projektu konkursu meistarklašu atbalstam.

Projektu konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt meistarklases profesionālajiem māksliniekiem un mākslinieku kolektīviem, amatiermākslas kolektīviem, tehniskās producēšanas speciālistiem (gaisma, skaņa, scenogrāfija, kostīmi, producēšana u. c.), kuri ir iesaistīti vai plāno iesaistīties “Liepāja – Eiropas kultūras galvaspilsēta 2027” programmā, pilnveidojot prasmes, kas nodrošinās Liepāja 2027 programmas profesionālu realizāciju.

Konkursam var pieteikties kultūras un radošo industriju organizācijas, iesniedzot projektus ar mērķi rīkot meistarklases mākslinieku un kolektīvu radošo prasmju stiprināšanai. Meistarklašu norises vietai ir jābūt Liepājā, Dienvidkurzemes novadā, vai Kuldīgas novadā.

Konkursa kopējais finansējums ir 17 000 eiro, viens projekts var saņem no 500 līdz 2000 eiro. Pieteikties konkursam var līdz šī gada 6. oktobrim. Meistarklašu realizēšanas termiņš ir no 2024. gada 1. novembra līdz 2025. gada 30. aprīlim.

Konkursam iesniegtos projektu pieteikumus vērtēs projektu konkursa žūrijas komisija.

Konkursa nolikums pieejams šeit: https://ej.uz/meistarklasesLiepaja2027.

Pieteikšanās anketa pieejama šeit: https://epakalpojumi.liepaja.lv/lv/project/VFQzcVJnS0loTVZLRll3REFEKytrUT09/.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI