DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. septembrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

“Rīgas satiksme” aicina autobusu vadītājus iepazīt darba ikdienu un kļūt par kolēģiem

FOTO: Evija Trifanova, LETA.

“Rīgas satiksme” 10. oktobrī plkst. 10.00 7. autobusu parkā, Vestienas ielā 35, aicina interesentus uz atvērto durvju dienu. Pasākuma laikā būs iespēja iepazīties ar autobusa vadītāja darbu, uzņēmuma ikdienu, kā arī saņemt atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem ne tikai par autobusa vadītāju vakancēm “Rīgas satiksmē”.

Pasākumā varēsiet uzzināt arī par apmaksātu mācību iespējām, lai iegūtu C un D kategorijas autovadītāju tiesības, kā arī par apmaksātu iespēju apgūt profesionālo transportlīdzekļu vadītāju kategoriju (95. kods). Uz pasākumu aicināti gan vīrieši, gan sievietes vecumā no 23 gadiem, jo D kategorijas autobusa vadītāja apliecība iegūstama no 24 gadu vecuma. Pie mums vairāk nekā 330 amatos kopumā strādā gandrīz 3,5 tūkstoši darbinieku, no kuriem sievietes ir 35% un vīrieši 65%.

Lai apmeklētu atvērto durvju dienu 7. autobusu parkā, interesentus aicinām pieteikties līdz 6. oktobrim (ieskaitot), aizpildot pieteikuma veidlapu “Aicinām potenciālos autobusu vadītājus uz atvērto durvju dienu “Rīgas satiksmē””. Vietu skaits ierobežots! 

Pēc tam interesenti par darbu pie mums aicināti pieteikties autobusa vakancei, aizpildot pieteikuma formu uzņēmuma mājaslapā “AUTOBUSA VADĪTĀJS/-A”.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “X”, “facebook”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI