DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. septembrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Atjaunos seguma virskārtu Glika ielas posmā 

No ceturtdienas, 5. septembra, sakarā ar būvdarbiem būs slēgta satiksme Glika ielā no krustojuma ar Jāņkalna ielu līdz īpašumam Glika ielā 8C, Alūksnē. 

Minētajā posmā paredzēta ielas asfalta seguma virskārtas atjaunošana, nofrēzējot veco segumu un uzklājot jaunu. Glika un Jāņkalna ielas krustojumā būs izvietotas attiecīgas ceļa zīmes un informācija par apbraucamo ceļu. Iebraukšana Glika ielā aiz pārbūvējamā posma būs iespējama no Bērzu ielas.  

Darbi notiek Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansētajā projektā “Publiskās ārtelpas attīstīšana Alūksnes pilsētas funkcionālajā teritorijā”, kura mērķis ir teritorijas pie Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas un Alūksnes vidusskolas Glika ielā 10 labiekārtošana, veicinot kvalitatīvas dzīves telpas attīstību un nodrošinot tās pieejamību sabiedrībai, kā arī palielinot sabiedrības drošību. 

Būvdarbus objektā veic SIA “VIA”, projektētājs SIA “XDRAFTS”, būvuzraudzību nodrošina SIA “SISTĒMEKSPERTS”. Projektu vada Alūksnes novada pašvaldības Centrālās administrācijas Īpašumu pārvaldības un attīstības nodaļas projektu vadītāja Una Tetere-Teterovska. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI