DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. augustā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Liepāja 2027 jauniešu izaugsmes pilotprojektu realizēs “Attīstības platforma YOU+” 

Publicitātes foto

Noslēdzies nodibinājuma “Nodibinājums Liepāja 2027” (Liepāja 2027) izsludinātais iepirkums par jauniešu izaugsmei paredzētā pilotprojekta realizāciju. Izvērtējot trīs iesniegtos pieteikumus, par piemērotāko atzīts biedrības “Attīstības platforma YOU+” izstrādātais piedāvājums.  

Pilotprojekta ietvaros paredzēts nodrošināt nepieciešamo apmācību un atbalstu, lai jaunieši paši varētu plānot un īstenot savai auditorijai paredzētus kultūras notikumus. 

Programmas realizētājiem jāizstrādā apmācību un mentoringa programmas plāns, jānodrošina ne mazāk kā 30 motivētu jauniešu piesaiste dalībai programmā (vismaz 20 jauniešiem jābūt no Liepājas, pieciem jauniešiem no Dienvidkurzemes novada un pieciem no Kuldīgas novada).  

Biedrībai jānodrošina jauniešu izaugsmes programmas īstenošana, kas ietver regulāras tikšanās un komandas saliedēšanas aktivitātes, neformālas apmācības par pasākumu plānošanu un īstenošanu, kā arī citas nodarbības, kas veicina jauniešu izaugsmi un palīdz apgūt noderīgas prasmes, lai jauniešu īstenotie kultūras pasākumi būtu kvalitatīvāki, inovatīvāki un saistošāki dažādām jauniešu grupām.  

“Attīstības platforma YOU+” Liepāja 2027 jauniešu izaugsmes pilotprojektu īstenos sadarbībā ar Dienvidkurzemes novada biedrību "Izgaismo ideju" un Kuldīgas aktīvo jauniešu biedrību "Sprādziens". 

Pirmais Liepāja 2027 jauniešu pilotprojekts jārealizē līdz 2025. gada 31. oktobrim. Paredzēts, ka līdzīga programma tiks īstenota arī 2025./26. un 2026./27. mācību gadā. 

Tāpat “Attīstības platformai YOU+” būs jāveic pilotprojekta izvērtējums un jāiesniedz rekomendācijas jauniešu programmas tālākai attīstībai. 

Pilotprojekta īstenošanai paredzētais finansējums ir līdz 22 000 eiro.   

Plašāka informācija par Liepāja 2027 jauniešu pilotprojekta iepirkuma procesa gaitu pieejama šeit: https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/Procurement/124847 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI