DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. augustā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Digitālais centrs aicina pedagogus piedalīties bezmaksas tiešsaistes nodarbībā par vietnēm programmēšanas mācīšanai sākumskolā

Publicitātes foto

Ventspils Digitālais centrs aicina pedagogus un citus interesentus piedalīties tehnoloģiju nodarbībā “Bezmaksas vietnes programmēšanas mācīšanai sākumskolā”, kur būs iespēja iepazīties ar tiešsaistes platformām code.org, ScratchJr un Tynker, kas būs lielisks palīgs efektīvai datorikas elementu pasniegšanai sākumskolas skolēniem.

Programmas mērķis ir pilnveidot pedagogu digitālās prasmes un sniegt vērtīgus ieteikumus, kas veicinās skolēnu interesi par programmēšanu un attīstīs algoritmisko domāšanu. Tehnoloģiju nodarbība norisināsies 23. augustā plkst. 11.00 - 12.00 tiešsaistes platformā Zoom. Pieteikties iespējams līdz 21. augustam šeit: www.adre.se/pieteiktieslabaprakse.

Tehnoloģiju nodarbībā tiks apskatīts:

  • kā izmantot bezmaksas tiešsaistes platformas, lai veicinātu skolēnu interesi par programmēšanu;
  • kā veidot mācību uzdevumus, kas attīsta skolēnu algoritmisko domāšanu;
  • kā sekot līdzi skolēnu progresam un uzdevumu izpildei.

Nodarbību vadīs Ventspils Digitālā centra pasniedzēja Ilze Bukela un tā ir bez maksas. Lai piedalītos nepieciešams dators, interneta pieslēgums un ZOOM konferenču programma.

Papildu informācija Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu macibas.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607. Aktuālā informācija par Digitālā centra piedāvājumu pieejama sociālajos tīklos Facebook un Instagram @vdcentrs, kā arī mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI