DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. jūlijā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

WRC rallija posma “Tet Rally Latvia” laikā būs izmaiņas 14. un 18. trolejbusa maršrutā; tiks organizēti papildreisi  

Līdz ar WRC rallija posma “Tet Rally Latvia” norisi Biķernieku trasē, 18. jūlijā tiks veiktas izmaiņas 14. un 18. trolejbusa kustības maršrutā. Pēc pasākuma, atbilstoši pasažieru plūsmai, 14. un 18. trolejbusa, kā arī 15. autobusa maršrutā tiks organizēti papildu reisi no Sergeja Eizenšteina ielā izvietotajām pieturvietām “Motormuzejs”, “Sporta bāze “Biķernieki”” un “Biķernieku iela”.  

  • 14. trolejbusa maršruts 

Trolejbuss, sākot ar reisu plkst. 17.09, no Esplanādes kursēs pa maršrutu līdz Hipokrāta ielai, tālāk pa Hipokrāta ielu, Gaiļezera ielu, Sergeja Eizenšteina ielu, Mežciema ielu, Hipokrāta ielu līdz galapunktam “Mežciems”. Pēdējais reiss pa izmainīto maršrutu no Esplanādes kursēs plkst. 19.28. 

Pēc pasākuma papildreisi tiks organizēti pa S. Eizenšteina ielu, Biķernieku ielu un tālāk pa maršrutu līdz Esplanādei. 

  • 18. trolejbusa maršruts 

Trolejbuss, sākot ar reisu plkst. 17.00, no Centrālās stacijas kursēs pa maršrutu līdz Hipokrāta ielai, tālāk pa Hipokrāta ielu, Gaiļezera ielu, Sergeja Eizenšteina ielu, Mežciema ielu, Hipokrāta ielu līdz galapunktam “Mežciems”. Pēdējais reiss pa izmainīto maršrutu no Centrālās stacijas kursēs plkst. 19.33.  

Pēc pasākuma papildreisi tiks organizēti pa S. Eizenšteina ielu, Biķernieku ielu un tālāk pa maršrutu līdz Centrālajai stacijai.  

  • 15. trolejbusa maršruts 

Pēc pasākuma papildreisi tiks organizēti pa S. Eizenšteina ielu, Biķernieku ielu un tālāk pa maršrutu līdz Dārziņiem. 

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt mājaslapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “x”, “facebook”. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI