DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. jūnijā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

LPS un Ekonomikas ministrija plāno vienoties par mājokļu politikas un birokrātijas mazināšanas jautājumiem

Šī gada 12.jūnijā plkst.10.00 notiks Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) un Ekonomikas ministrijas ikgadējās sarunas, kurās plānots diskutēt un vienoties par tādiem būtiskiem jautājumiem kā oficiālās un eksperimentālās statistikas pieejamība, industriālo teritoriju attīstības iespējas, mājokļu politika u.c.

Sarunu video tiešraidi varēs skatīties LPS mājaslapā ŠEIT. Sarunas klātienē notiks LPS mītnē, Mazā pils ielā 1 (4.stāva zālē), Rīgā.

Pasākumā plānots runāt par Centrālās statistikas pārvaldes nodrošināmo teritoriālo statistiku un datu analīzes rīkiem, klimata statistikas vākšanu, pilnveidi, kā arī citām pārvaldes plānotajām aktivitātēm. Efektīvai un reālajā situācijā balstītai politiku un rīcību plānošanai pašvaldībām ir akūti nepieciešami dažādi dati, īpaši demogrāfijas dati u.c.

Sarunās puses vēlas panākt vienošanos par industriālo teritoriju attīstības iespējām. Tāpat diskutēs par progresu Rīcības plāna birokrātijas mazināšanai nekustamā īpašuma attīstīšanas procesos izpildē un mājokļa politikas jautājumiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI