DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. martā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Naktī uz pirmdienu Ģenerāļa Radziņa krastmalas posmā virzienā uz centru slēgs satiksmi 

Turpinoties būvdarbiem Ģenerāļa Radziņa krastmalā, naktī no svētdienas, 24. marta, uz pirmdienu, 25. martu, laika periodā no plkst. 23.00 līdz 5.00 Ģenerāļa Radziņa krastmalā pirms dzelzceļa pārvada, virzienā uz 13. janvāra ielu, slēgs transportlīdzekļu satiksmi. Slēgto Ģenerāļa Radziņa krastmalas posmu būs iespējams apbraukt pa Centrāltirgus ielu, Prāgas ielu un 13. janvāra ielu. 

Šobrīd būvdarbu zonā Ģenerāļa Radziņa krastmalā pie Dzelzceļa tilta transportlīdzekļu satiksme abos braukšanas virzienos tiek organizēta pa divām brauktuves joslām.  

Lielgabarīta būvniecības tehnikas pārvietošanai, naktī no 24. marta plkst 23.00 līdz 25. marta plkst 5.00 slēgs Ģenerāļa Radziņa krastmalas posmu virzienā uz centru. Slēgto posmu būs iespējams apbraukt pa Centrāltirgus ielu, Prāgas ielu un 13. janvāra ielu. 

Satiksmes izmaiņu karte. 

Pašvaldība norāda, ka ievērojamas izmaiņas satiksmē Ģenerāļa Radziņa krastmalā būs spēkā ilgstoši, tādēļ rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti savlaicīgi plānot maršrutus, iespēju robežās ieplānot ceļā pavadīto papildus laiku, kā arī ievērot satiksmes kārtību būvdarbu laikā. Aktuālā informācija par jaunām vai papildus satiksmes organizācijas izmaiņām tiks sniegta atsevišķi, publicējot pašvaldības mājaslapas sadaļā satiksmes ierobežojumi. 

Jau ziņots, ka atbilstoši plānotajam darbu grafikam no šī gada 5. februāra Ģenerāļa Radziņa krastmalā ieviestas satiksmes organizācijas izmaiņas. Izmaiņas ieviestas, lai “Rail Baltica” Rīgas Centrālā mezgla būvnieks pilnsabiedrība “BERERIX” un pasūtītājs “Eiropas Dzelzceļa līnijas” varētu izbūvēt tiltu, kas sāksies pie Maskavas ielas un beigsies pie Mūkusalas ielas, šķērsojot Daugavu, Zaķusalu un Mazo Daugavu. Izbūvētais tilts nodrošinās ne tikai dzelzceļa satiksmi, bet arī jaunu un ērtu Daugavas labā un kreisā krasta savienojumu gājējiem un velobraucējiem. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI