DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. martā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Koklētāji aicināti pieteikties Pasaules koklētāju nometnei Vaidavā 

Publicitātes foto

No 5. līdz 7. jūlijam sadarbībā ar latviešu etnogrāfiskās kokles spēlētāju, kokles spēles lietpratēju Laimu Jansoni Vaidavā norisināsies Pasaules koklētāju nometne, skanēs koncerti un ikviens aicināts ļauties arī dančiem. Koklētāji aicināti pieteikties līdz 30. maijam, aizpildot pieteikuma anketu šeit. 

Lūdzam ņemt vērā, ka dalībnieku skaits ir ierobežots, dalības maksa: 110 EUR (iekļautas nakšņošanas, ēdināšanas un nometnes programmas izmaksas). 

Dalībnieki piedalīsies meistarklasēs un kopīgās dziesmu spēlēs. Vaidavas ezermalas estrādē notiks arī atklāšanas koncerts, kur uzstāsies gan nometnes dalībnieki, gan viesmākslinieki. 

Nometnes nolikums pieejams šeit.

Pasaules koklētāju nometne ir ikgadēja tradīcija, tā Valmieras novadā norisināsies jau astoto reizi. Zināšanās un kokles spēles prasmē ar nometnes dalībniekiem dalīsies lieliski pasniedzēji gan no Latvijas, gan ārvalstīm.  

Plašāka informācija jau drīzumā. Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar nometnes koordinatori, Valmieras novada Kultūras pārvaldes kultūras projektu vadītāju Noru Urbāni, rakstot uz e-pastu nora.urbane@gmail.com vai zvanot pa tālruni 26988129. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI