DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. martā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicinām jauniešus Ēnu dienā iepazīt Rīgas pašvaldības policijas darbu

Rīgas valstspilsētas pašvaldības policija aicina jauniešus Ēnu dienā – 2024. gada 4. aprīlī iepazīt pašvaldības policijas darbu un uzzināt, kā praktiski mūsu galvaspilsētā tiek nodrošināta sabiedriskā kārtība un drošība. No 8. marta līdz 11. martam ir atvērta pieteikšanās 2. iespēja.

Šogad jauniešiem būs iespēja ēnot Rīgas valstspilsētas pašvaldības policijas dažādu struktūrvienību pārstāvjus – gan no policijas teritoriālajām pārvaldēm, gan no Drošības uz ūdens pārvaldes, gan speciālistus, kas ikdienā strādā ar bērnu likumpārkāpumu profilaksi.

Lai pieteiktos ēnot kādu no Rīgas valstspilsētas pašvaldības policijas darbiniekiem, jaunietim jābūt vismaz 14 gadus vecam. Pieteikumus aicinām iesniegt https://ej.uz/RPPenudiena .

Rīgas pašvaldības policijas tika dibināta 1990.gada 26.septembrī. Tā ir Rīgas domes izveidota iestāde, kas nodrošina un uztur sabiedrisko kārtību un drošību Rīgas pilsētā diennakts režīmā. Uzzini plašāk par Rīgas valstspilsētas pašvaldības policiju https://rpp.riga.lv/ !

Ēnu diena ir pasaulē atpazīstama un atzīta Junior Achievement karjeras izglītības programma 1.-12. klašu skolēniem, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un 4 – 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. Latvijā Ēnu diena ir biznesa izglītības biedrības Junior Achievement Latvia (JA Latvia) reģistrēta preču zīme.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI