DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. februārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Valsts prezidents apsveic Pasaules Jaunatnes ziemas olimpisko spēļu sportistus

FOTO: Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja.

15. februārī Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Rīgas pilī tikās ar Pasaules Jaunatnes ziemas olimpisko spēļu Latvijas delegācijas dalībniekiem un īpaši sveica godalgoto medaļu ieguvējus skeletona, kamaniņu un 3x3 hokeja sporta veidos.

“Redzot, ar kādu sparu jūs cīnāties par medaļām, sekošana Pasaules Jaunatnes olimpiskajām ziemas spēlēm kļuva arvien interesantāka. Arī turpmāk sekošu līdzi jūsu panākumiem. Ticu, ka Jaunatnes olimpisko spēļu pieredze jūs ir padarījusi vēl stiprākus un pārliecinātākus par sevi,” uzrunājot Latvijas delegācijas sportistus, teica Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

“Vēlos teikt jums visiem, jūsu treneriem, vecākiem, ģimenēm un atbalstītājiem lielu paldies un novēlēt veiksmi arī turpmāk gan sportā, gan mācībās, gan visos darbos, ko esat iecerējuši izdarīt,” novēlēja Valsts prezidents.

Informācijai

Pasaules Jaunatnes ziemas olimpiskās spēlēs Dienvidkorejas provincē Gangvonā no 19. janvāra līdz 1. februārim Latviju pārstāvēja 45 sportisti 11 sporta veidos. Latvija ieguva divas zelta, trīs sudraba un vienu bronzas medaļu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI