DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. februārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 19. februāra tiks mainīti vairāku sabiedriskā transporta pieturvietu nosaukumi 

No 19. februāra 47. un 50. autobusa maršruta pieturvietām “Katlakalna iela”, 3., 6., 13., 47., 50., 51. un 52. autobusa, kā arī 11. un 22. trolejbusa maršruta pieturvietām “Nīcgales iela” un 11. un 16. trolejbusa maršruta pieturvietām “Purvciems” tiks mainīts nosaukums.  

Nīcgales ielā 11. un 16. trolejbusa maršruta pieturvietām “Purvciems” abos kustības virzienos tiks mainīts nosaukums uz “Purvciema iela”. Ņemot vērā, ka 18. un 23. trolejbusa maršruta galapunkta pieturvietu nosaukums ir “Purvciems”, izmaiņas 11. un 16. trolejbusa maršruta pieturvietu nosaukumā veiktas, lai uzlabotu pasažieru iespējas orientēties un mazinātu pārpratumu iespējas.  

A. Deglava ielā esošajām pieturvietām “Nīcgales iela” abos virzienos un Nīcgales ielā pieturvietai “Nīcgales iela” virzienā no centra tiks mainīts nosaukums uz “Itas Kozakevičas iela”. Pagājušā gada augustā ielas posmu starp A. Deglava ielu un Nīcgales ielu pārdēvēja par Itas Kozakevičas ielu. Līdz ar to Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisija lēmusi mainīt pieturvietu nosaukumus. Pieturvietās apstājas 3., 6., 13., 47., 50., 51., 52. autobusa un 11., 22. trolejbusa maršruts, kā arī reisos no un uz parku 16. trolejbusa maršruts. 

Krustpils ielā pieturvietām “Katlakalna iela” abos virzienos tiek mainīts nosaukums uz “Mazā Rencēnu iela”. Virzienā no centra pieturvietā apstājas 47. un 50.autobusa maršruts, bet virzienā uz centru 50.autobusa maršruts. Nosaukums tiek mainīts, lai 47. autobusa maršrutā virzienā no Abrenes ielas uz Getliņiem divām pēc kārtas secīgām pieturvietām nebūtu vienāds nosaukums “Katlakalna iela” un pasažieros neradītu apjukumu.  

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “twitter”, “facebook”. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI