DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. februārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs apmeklēs Tukuma novadu  

8. februārī Tukuma novadu darba vizītē apmeklēs Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, aicinot uz tikšanos arī Tukuma novada iedzīvotājus. 

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs vizīti sāks ar Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma un Pulkveža Oskara Kalpaka profesionālās vidusskolas apmeklējumu, kur tiksies ar skolu audzēkņiem un pārrunās ar izglītības jomu saistītus jautājumus. Pēc tam delegācija dosies uz vietējo saldumu ražotni SIA “Pure Chocolate”, kuras ražotā produkcija – gardās šokolādes trifeles – ir iecienītas gan vietējā, gan ārvalstu tirgū.  

Pēcpusdienā prezidents apmeklēs apģērbu ražotni SIA “Lindstrom prodem” un iepazīs minerālbarības un premiksu ražotāja SIA “Vilomix Baltic” ikdienu, kā arī dosies uz Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Tukuma daļu. 

Valsts prezidents un Tukuma novada domes priekšsēdētājs Gundars Važa, godinot Latvijas Republikas pirmā ārlietu ministra, Satversmes sapulces delegāta un vairākkārtēja Ministru prezidenta Zigfrīda Annas Meierovica piemiņu, vizītes laikā noliks ziedus pie Z. A. Meirovica pieminekļa Tukuma vecpilsētā. 

Vizītes noslēgumā, plkst. 17.00, ikviens iedzīvotājs tiek aicināts uz publisku tikšanos ar Edgaru Rinkēviču Tukuma 2. vidusskolas Aktu zālē, Raudas ielā 16, Tukumā. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI