DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. janvārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

“Rīgas satiksme” aicina pieteikties uzņēmuma tīmekļvietnes izstrādei, uzturēšanai un pilnveidošanai

Lai nodrošinātu klientiem ērti pieejamus pakalpojumus, “Rīgas satiksme” ir izsludinājusi atklātu konkursu, aicinot interesentus pieteikties “Rīgas satiksmes” tīmekļvietnes izstrādei, tās uzturēšanai un pilnveidošanai. Piedāvājuma iesniegšanas termiņš ir 2024. gada 8. februāris.  

“Rīgas satiksmes” jaunās mājaslapas izstrāde notiks divos etapos. Pirmajā posmā ir plānota aktualitāšu sadaļas izstrāde. Savukārt otrajā posmā tiks izstrādāta sadaļa, kurā katrs varēs veidot sev individuāli atlasītas sadaļas, kā, piemēram, saņemt informāciju par tikai sev interesējošajiem jaunumiem, attālināti iesniegt iesniegumus, redzēt savus autostāvvietu paziņojumus un citu personalizētu informāciju. Tāpat līdz ar jaunās tīmekļa vietnes izstrādi tajā tiks nodrošinātas piekļūstamības prasības.

“Rīgas satiksmes” esošā mājas lapa ir izveidota pirms aptuveni 10 gadiem. Tehnoloģija, uz kuras bāzes ir veidota tīmekļa vietne, ir novecojusi. Arvien apgrūtinātāka kļūst arī lapas papildināšana ar jaunu informāciju, jo uzkrāto datu apjoms tuvojas maksimumam. “Rīgas satiksme” aicina ikvienu interesentu iepazīties ar jaunās tīmekļa vietnes tehnisko specifikāciju un iesniegt savu piedāvājumu: https://www.rigassatiksme.lv/lv/par-mums/iepirkumi/iepirkuma-procedura-rigas-pasvaldibas-sia-riga-satiksme-oficialas-timekla-vietnes-izstrade-tas-uzturesana-un-pilnveidosana-1/

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “twitter”, “facebook”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI