DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. janvārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde
1
1

KNAB aicina politiskās partijas piedalīties vebinārā par priekšvēlēšanu aģitācijas perioda ierobežojumiem pirms Eiropas Parlamenta vēlēšanām 

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) aicina politisko partiju un to apvienību pārstāvjus piedalīties vebinārā par priekšvēlēšanu aģitācijas perioda ierobežojumiem pirms gaidāmajām Eiropas Parlamenta vēlēšanām. Vebinārs notiks tiešsaistē piektdien, 19. janvārī, no plkst. 11.00 līdz 12.30. 

Vebinārā KNAB Politisko organizāciju pārkāpumu izmeklēšanas nodaļas pārstāvji informēs politiskās organizācijas par aģitācijas ierobežojumiem priekšvēlēšanu aģitācijas periodā, vēlēšanu dienā un dienu pirms vēlēšanām, aizliegumu veikt slēpto aģitāciju, vēlēšanu ieņēmumu un izdevumu deklarācijas sagatavošanu, kā arī citiem aktuālajiem jautājumiem. Vebināra dalībniekiem būs iespējams uzdot sev interesējošus jautājumus. 

Lai politisko organizāciju pārstāvji pieteiktos dalībai, KNAB aicina līdz 18. janvāra plkst. 15.00 reģistrēties tiešsaistes anketā, kas pieejama KNAB tīmekļvietnē: https://www.knab.gov.lv/lv/form/vebinars-partijam-ep-velesanas. Dalība vebinārā ir bezmaksas. 

KNAB atgādina, ka priekšvēlēšanu aģitācijas periods pirms Eiropas Parlamenta vēlēšanām sāksies 10. februārī un ilgs līdz vēlēšanu dienai – 8. jūnijam. 

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI