DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. janvārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

Latvijas Pasts publiskajās izsolēs piedāvā 12 īpašumus  

Latvijas Pasts publiskajās izsolēs ar augšupejošu soli piedāvā 12 uzņēmējdarbībā neizmantotus un biznesa mērķiem neatbilstošus nekustamos īpašumus. Izsolēs, kurās pieteikšanās ir iespējama līdz 24. janvārim, pieejami īpašumi visos Latvijas novados.   

Publiskās izsolēs patlaban ir iespējams iegādāties 12 nacionālajam pasta operatoram piederošus īpašumus: zemi, ēkas, biroju vai tirdzniecības telpas. Divi atrodas Kurzemē – Dienvidkurzemes un Tukuma novados, septiņi Latgalē – Augšdaugavas, Krāslavas, Preiļu un Rēzeknes novados, divi Vidzemē – Gulbenes un Valkas novados. Turpretim Zemgalē, Dobeles novadā, ir pieejams viens nekustamais īpašums.   

Gan objektu atrašanās vietas un to potenciālais izmantojums, gan cenas krasi atšķiras. Piemēram, zemākā noteiktā sākuma summa ir īpašumam Rēzeknē, toties augstākā – Tukumā. Pieteikšanās izsolēm ir iespējama līdz 2024. gada 24. janvārim. 

Līdzdalībai izsolēs aicinām pieteikties Tiesu administrācijas elektroniskajā izsoļu šķirklī izsoles.ta.gov.lv vai rakstot uz e-pasta adresi izsoles@pasts.lv 

Latvijas Pasts atsavināšanai publiskās izsolēs nodod nekustamos īpašumus, kas nav piemēroti uzņēmējdarbības funkcijai, netiek pietiekama apmērā izmantoti vai neatbilst biznesa mērķiem. 

Detalizētāka informācija par aktuāliem Latvijas Pasta izsolēs nodotajiem īpašumiem ir pieejama mājaslapas sadaļā “Nekustamie īpašumi”. 

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI