DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. decembrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Politika

Noslēdzies iepirkums par ETVR izstrādi 2024. gada Eiropas Parlamenta vēlēšanu norises nodrošināšanai

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (turpmāk – Pārvalde) informē, ka Publisko iepirkumu likuma 3. panta 8. daļas kārtībā par pakalpojuma sniedzēju Elektroniskā tiešsaistes vēlētāju reģistra (turpmāk – ETVR) pilnveidošanas, darbības nodrošināšanas un atbalsta pakalpojumiem 2024. gada Eiropas Parlamenta vēlēšanās ir izvēlēts uzņēmums AS “RIX Technologies”.

“Jau ir uzsākts darbs pie Pārvaldes rīcībā esošā ETVR pielāgošanas Eiropas Parlamenta vēlēšanu vajadzībām, lai jau nākamā gada februārī būtu iespējams uzsākt – drošības un veiktspējas testus, lai pārliecinātos par ETVR gatavību vēlēšanām,” informē Pārvaldes priekšniece Maira Roze.

Lai 2024. gadā nodrošinātu Eiropas Parlamenta vēlēšanu tehnisko norisi, Pārvalde izmantos tās pārziņā esošo un 2021. gada pašvaldību vēlēšanās jau izmantoto ETVR, kas sadarbībā ar AS “RIX Technologies” tiks pilnveidots atbilstoši EP vēlēšanu vajadzībām. Nepieciešamos pielāgojumus plānots paveikt līdz nākamā gada februārim, kad tiks uzsākti drošības testi, kas ir fināla posms ETVR sagatavošanā vēlēšanu norisei. 

ETVR pilnveidošanas darbi izmaksās 295 000,00 EUR, tāpat paredzēts rezerves finansējums 98 333 EUR apmērā, kas tiks izmantots tikai gadījumā, ja ETVR pilnveidošanas procesā būs nepieciešams veikt neparedzētus darbus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI