DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. novembrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

“Sargs.lv” rīko ekspertu diskusiju “Valsts aizsardzības dienests – pilsoņu sociālais līgums ar valsti”

Aizsardzības nozares ziņu portāls “Sargs.lv”  trešdien, 8. novembrī, rīkos ekspertu diskusiju “Valsts aizsardzības dienests – pilsoņu sociālais līgums ar valsti”, kurā eksperti pārrunās pilsoņu, jo īpaši jauniešu atbildību un iesaisti kopējā valsts drošības stiprināšanā.

Diskusijā piedalīsies Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs Atis Švinka, Nacionālo bruņoto spēku Apvienotā štāba virsseržants augstākais virsseržants Ēriks Liflands, kā arī Nacionālās aizsardzības akadēmijas Drošības un stratēģiskās pētniecības centra vadošā pētniece doktore Ieva Bērziņa. Diskusiju vadīs portāla “Sargs.lv” redaktors Kārlis Roķis.

Sarunā eksperti skaidros, ko nozīmē jaunais sociālais līgums ar valsti mūsdienu starptautiskās drošības izaicinājumu laikā. Kāpēc par tādu uzskatāms valsts aizsardzības dienests, kā arī runās par sabiedrības uzvedības kultūras maiņu, īpašu uzmanību pievēršot mūsdienu jauniešu izpratnei un attieksmei pret valsti, un viņu kā pilnvērtīgu pilsoņu tiesībām un atbildību tās saglabāšanā, nosargāšanā un tālākajā attīstībā.

Diskusija sāksies plkst 13:00. Tā būs skatāma “Sargs.lv” un “Latvijas armija” sociālās saziņas tīkla “Facebook” un video straumēšanas vietnes “YouTube” kontos.

Diskusijas laikā skatītāji aicināti uzdot savus jautājumus runātājiem, rakstot tos komentāros zem video.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI