DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. oktobrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Latvijas Pasts atjauno sūtījumu plūsmu ar Izraēlu

No š.g. 30. oktobra Latvijas Pasts atjauno pasta sūtījumu plūsmu ar Izraēlu. Lai gan karadarbība Izraēlā turpinās un avio satiksme ar šo valsti ir ierobežota, Latvijas Pasts sadarbībā ar starptautiskiem loģistikas uzņēmumiem ir radis risinājumus sūtījumu piegādei.

“Starptautisko sūtījumu atjaunošana ar Izraēlu ārkārtas apstākļos ir ļoti nozīmīga klientiem gan Latvijā, gan Izraēlā, jo tā veicina starptautisko saziņu, sadarbību un tirdzniecību. Latvijas Pasta mērķis ir sniegt atbalstu mūsu klientiem, reaģēt uz mainīgo globālo ainu un, neskatoties uz šķēršļiem, atrast pasta sūtījumu risinājumus privātpersonām, uzņēmumiem un organizācijām visā pasaulē,” skaidro Latvijas Pasta valdes loceklis Jānis Kūliņš.

Pēc sūtījumu piegādes Izraēlā tālāko to nogādāšanu klientiem nodrošina Izraēlas valsts pasts Israel Postal Company, kas rīkojas saskaņā ar savas valsts drošības rekomendācijām.

Latvijas Pasts uz Izraēlu sūta vidēji līdz 2000 reģistrētu sūtījumu mēnesī, neskaitot vēstules un sīkpakas.

Ja klientiem rodas jautājumi par sūtījumiem uz Izraēlu, aicinām sazināties ar Latvijas Pasta Klientu centru: 67008001, 27008001, info@pasts.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI