DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. oktobrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Politika

Sarunu vakars Valmierā ar organizāciju “ManaBalss” par pilsonisko līdzdalību

Saruna par pilsonisko līdzdalību brīvā gaisotnē – bez smalkiem terminiem, grūti saprotamiem konceptiem un sarežģītiem juridiskiem skaidrojumiem. Tāda ir organizācijas ManaBalss iecere sarunu vakaram Valmierā.

Sarunu vakars iecerēts iedvesmojošai domu un ideju apmaiņai. Tā laikā ar savu pieredzi dalīsies gan ManaBalss komanda, gan iniciatīvas autore no Valmieras.

Pasākums norisināsies trešdien, 18.oktobrī, 18.00 kafejnīcā “Jauna Saule” (Rīgas iela 10, Valmiera). Uz sarunām neformālā gaisotnē aicināti ir visi interesenti – gan aktīvie iedzīvotāji un nevalstisko organizāciju pārstāvji, gan tie, kas vēlas uzzināt vairāk par iespējām iesaistīties savas apkaimes, pašvaldības un valsts norisēs.

Sarunu vakaru ar savu pieredzes stāstu iesāks ManaBalss komanda, atklājot, kas viņus urda un motivē uzturēt un attīstīt platformu ManaBalss.lv, kā arī meklēt arvien jaunus digitālus risinājumus, kā cilvēkus iesaistīt pilsoniskajā aktīvismā.

Pasākuma turpinājumā ManaBalss.lv iniciatīvas autore Aija Alksne sarunā ar Didzi Meļķi pastāstīs, kāpēc nolēma virzīt savu iniciatīvu portālā ManaBalss.lv, kā viņai veicās un kādi bija izaicinājumi šajā procesā.

Lai plānotu pasākuma apmeklētāju skaitu, lūdzam pieteikties pasākumam šeit: https://ej.uz/mb_valmiera.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI