DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. oktobrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Pieaugušo izglītības īstenotāji un iedzīvotāji tiek aicināti uz diskusijām par pieaugušo izglītību Latvijā

FOTO: Publicitātes foto

Izglītības un zinātnes ministrija un Valsts Izglītības attīstības aģentūra sadarbībā ar Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldes Izglītības attīstības un metodiska atbalsta centra Personības izaugsmes un pilnveides nodaļu š.g. 17.oktobrī organizē divas diskusijas par pieaugušo izglītību Latvijā un to, kāda tā varētu būt nākotnes perspektīvā. Diskusiju mērķis ir rast risinājumus, kā pilnveidot pieaugušo izglītību Latvijā.

17.oktobrī plkst. 10:00 uz diskusiju aicināti pieaugušo izglītības īstenotāji – organizatori un izglītotāji, lai izvērtētu līdz šim īstenotās pieaugušo izglītības aktivitātes un sniegtu noderīgu informāciju turpmāko pieaugušo izglītības atbalsta pasākumu plānošanai. Diskusija ar nozares ekspertiem palīdzēs rast atbildes, kā veidot  jauno pieaugušo izglītības konceptu.

Plkst. 16:00 notiks diskusija iedzīvotājiem, kuri vēlas mācīties un pilnveidot savas prasmes. Diskusijas laikā tiks meklētas atbildes uz jautājumiem  - Ko vēlas apgūt pieaugušie? Kā pilnveidot pieaugušo izglītību? Kādas digitālās prasmes vēlas apgūt pieaugušie? Kāds atbalsts nepieciešamas mācībās? Kā rast motivāciju mācīties?

Katra diskusija plānota līdz 2,5 stundām. Diskusiju norises vieta -  Peldu iela 5, Liepāja.

Diskusijas notiek “Fokusgrupas sadarbības procesu un nepieciešamo uzlabojumu novērtēšanai Eiropas Sociālā fonda 8.4.1. SAM projekta “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” (vienošanās Nr.8.4.1.0/16/001) ietvaros veiktā 1.-6. mācību kārtas un Attālinātās kārtas izvērtējama vajadzībām”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI