DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. jūnijā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

LVM izsludina konkursu kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu sniegšanai ar kravas kokvedēju sastāviem, kas aprīkoti ar riepu spiediena kontroles sistēmu

FOTO: LVM

AS “Latvijas valsts meži” (LVM) ir izsludinājusi slēgtu konkursu Dinamiskās iepirkumu sistēmas izveidei (DIS) “Kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu sniegšana 2023.–2025. gadā ar kravas kokvedēju sastāviem, kas aprīkoti ar riepu spiediena kontroles sistēmu”. Piedāvājumi interesentiem jāiesniedz elektroniski EIS e-konkursu apakšsistēmā līdz 2023. gada 26. jūnijam plkst. 11.00.

Kokvedēju sastāvi, kuri aprīkoti ar riepu spiediena kontroles sistēmu ir sevi pierādījuši kā efektīvu risinājumu kokmateriālu transportēšanai pa ceļiem, kuru nestspēja nav piemērota, lai pa tiem pārvietotos kokvedēji bez šī aprīkojuma, piemēram, uz smilšainām dabiskām brauktuvēm. Arī uz citiem ceļiem kokvedējiem ar šādu sistēmu ir vairāki ieguvumi – samazināta kopējā ietekme uz ceļa virsmu, komfortablāki darba apstākļi kokvedēja vadītājam samazinātu vibrāciju dēļ uz nelīdzeniem ceļiem.

Lai piedalītos iepirkumā, pretendenta turējumā ir jābūt vismaz vienam kravas kokvedēja sastāvam ar hidromanipulatoru, kas ražots atbilstoši “EURO V drošo” vai augstākām kravas automobīļu ekoloģijas un drošības sertifikāta prasībām, kokvedēja sastāvs aprīkots ar tehniskās specifikācijas prasībām atbilstošu riepu spiediena kontroles sistēmu un citām iepirkumā noteiktajām tehniskajām prasībām.

VAIRĀK PAR IEPIRKUMU EIS SISTĒMĀ

Plānotais DIS darbības termiņš ir no 2023. gada 11. septembra līdz 2025. gada 10. septembrim.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI