DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. janvārī, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Izsludināts konkurss biotopu apsaimniekošanas darbu veikšanai

FOTO: LVM

AS “Latvijas valsts meži” (LVM) izsludina atklātu konkursu “Aizsargājamo sugu dzīvotņu un biotopu apsaimniekošana” . Pretendenti piedāvājumu konkursā var iesniegt līdz 14. februāra plkst. 10.00 elektroniskajā iepirkumu sistēmā (EIS).

Potenciālie pakalpojumu sniedzēji atklātajā konkursā aicināti sagatavot un iesniegt neatkarīgi sagatavotu piedāvājumu. Darāmo darbu klāsts ir ļoti plašs, sākot no zāles pļaušanas un savākšanas, kas paveicama ar roku darba spēku, līdz koku celmu izraušanai no augsnes un citiem darbiem ar ekskavatoru.
VEICAMO DARBU APRAKSTS 

Iepirkums izsludināts vairāk nekā desmit darbu veidos, aptverot 44 iepirkuma daļas pakalpojuma sniegšanai 2024. un 2025. gadā septiņos LVM reģionos: Austrumvidzemes, Rietumvidzemes, Vidusdaugavas, Zemgales, Ziemeļkurzemes, Dienvidlatgales un Ziemeļlatgales reģionā.

“Šajā konkursā ir iepirkuma daļas, kuras būs piemērotas gan specializētās tehnikas turētājiem un īpašniekiem, gan tiem, kuriem ir tikai rokas darba rīki. Piemēram, zāles pļaušanai būs nepieciešams krūmgriezis, bet savākšanai – grābeklis un dakšas. Savukārt celmu izraušanai vajadzēs izmantot traktortehniku. Tāpat ir iepirkuma daļa, kurā neiztikt bez arborista zināšanām un praktiskās pieredzes. Darāmo darbu klāsts ir  plašs un darbiem atļautais laika periods ir atšķirīgs, jo objekti atrodas aizsargājamās dabas teritorijās. Aicinām būt vērīgiem sagatavojot piedāvājumu,” skaidro LVM mežkopības darbu eksperts Juris Katrevičs. 

 IESNIEGT PIEĀVĀJUMU EIS 

Piedāvājumu konkursā var iesniegt ikviens pretendents, kurš apzinās savas tehniskās spējas paveikt uzticētos darbus, kā arī piedāvāt atbilstošu pakalpojuma cenu.

Ja radušies jautājumi saistībā ar konkursa priekšmetu, interesenti aicināti sazināties ar konkrētā LVM reģiona mežkopības vadītāju.

Reģions Kontaktpersona Tālrunis E-pasts
Austrumvidzemes Arnis Čams 29161941 a.cams@lvm.lv
Rietumvidzemes Guntars Kampernovs  29175980 g.kampernovs@lvm.lv
Dienvidlatgales Aldonis Utināns 29167324 a.utinans@lvm.lv
Ziemeļlatgales Normunds Bokta 29181971 n.bokta@lvm.lv
Vidusdaugavas Andris Neimanis 29176873 a.neimanis@lvm.lv
Zemgales Dace Ozola 29332080 d.ozola@lvm.lv
Ziemeļkurzemes Lauris Ķemlers 29183053 l.kemlers@lvm.lv
Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI