DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. maijā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Šodien, 29. maijā no ~plkst.12.30 līdz ~plkst.15 tiks slēgts Raiņa bulvāris un Aspazijas bulvāris, tāpēc būs izmaiņas sabiedriskā transporta maršrutos

  • 5. maršruta tramvajs no Imantas un 7. maršruta tramvajs no Ķengaraga kursēs līdz Stacijas laukumam (Radio iela). 5. tramvajs nekursēs posmā no Stacijas laukuma līdz Mīlgrāvim, slēgtajā posmā aicinām izmantot citus sabiedriskā transporta maršrutus.
  • 3. maršruta trolejbuss un 11. maršruta autobuss no Sarkandaugavas kursēs līdz K. Valdemāra, Elizabetes un Marijas ielai, un tālāk pa maršrutu.
  • 4. maršruta trolejbuss virzienā uz Ziepniekkalnu kursēs pa Brīvības ielu  – Elizabetes ielu -Marijas ielu un tālāk pa maršrutu.
  • 2. un 24. maršruta autobuss, kā arī 19. maršruta trolejbuss kustības virzienā uz centru kursēs pa P. Brieža – Elizabetes – Marijas ielu un tālāk pa maršrutu.
  • 12. maršruta trolejbuss virzienā uz Šmerli kursēs pa K. Valdemāra ielu līdz A. Briāna ielai un tālāk pa Brīvības ielu uz Šmerli, šādi brauks trolejbusi, kuri nav aprīkoti ar dīzeļģeneratoriem. Pārējie trolejbusi kursēs pa Elizabetes ielu.
  • 3., 16., 21. un 50. maršruta autobusi, kā arī 14., 31. un 34. maršruta trolejbusi kursēs pa Brīvības ielu –Elizabetes ielu – Marijas ielu un tālāk pa maršrutu.
  • 13. maršruta autobuss no Babītes stacijas uz Preču 2 kursēs pa K. Valdemāra ielu – Elizabetes ielu – Marijas ielu un tālāk pa maršrutu.
  • 17. maršruta trolejbuss kursēs pa Brīvības ielu – Pērnavas ielu – A. Čaka ielu – Merķeļa ielu un tālāk pa maršrutu.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos “Twitter”, “Facebook”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI