DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. maijā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Ērgļos notiks Jaunsardzes sporta spēles – salidojums 2023

Publicitātes foto

20. un 21. maijā Ērgļu vidusskolā norisināsies Latvijas mēroga Jaunsardzes salidojums - sporta spēles. Plānots, ka pasākumā piedalīsies aptuveni 305 jaunsargi no visiem Latvijas reģioniem.

Jaunsardzes centrs organizē sporta spēles, lai veicinātu jaunsargu starpnovadu sadarbību un saliedēšanos, noskaidrotu sportiskāko novadu jaunsargu komandu sāncensībā, veicinātu aktīvu un veselīgu dzīvesveidu jaunsargu vidū. Labākajai novada komandai tiks dota iespēja doties uz militāro nometni Zviedrijā.

20. maijā jaunsargi ieradīsies Ērgļos, no plkst. 10.00 notiks reģistrācija. Sporta spēļu atklāšana plānota 11.30.  Pirmās dienas pēcpusdienā plānotas 6 dažādas sporta disciplīnas – strītbols, pludmales volejbols, orientēšanās, vasaras biatlons – to skaitā divi iepriekš nebijuši sporta veidi:  militārā stafete un tūrisma trase. Sporta sacensības notiks no 12.30 līdz 18.00.

Otrajā dienā, 21. maijā, plkst. 10.00, plānota saliedēšanās “Komandā ir spēks”, kuras laikā jaunsargiem tiks dota iespēja iepazīt gan vienam otru, gan Ērgļu pilsētas kultūrvēsturiskās vietas. Šajā disciplīnā jaunsargi nepārstāvēs savu Novada pārvaldi, bet gan pēc nejaušības principa tiks sadalīti jauktās komandās, lai izkāptu no komforta zonas un iepazītos ar jaunsargiem no citiem novadiem. 

21. maija pēcpusdienā, plkst. 15.00, notiks apbalvošanas ceremonija, kurā tiks paziņoti un apsveikti veiksmīgākie sportisti un spēcīgākās komandas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI