DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. aprīlī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Ar konferenci atzīmēs starptautisko “Par tīru sportu” dienu

Publicitātes attēls

2023. gada 15. aprīlī, atzīmējot starptautisko dienu “Par tīru sportu”, tiešsaistē notiks jau 5. Patiess Sports konference “Kā būt labākam sportistam?”. Konferences tēmas ir veltītas tam, lai izglītotu trenerus un sportistus par faktoriem, kas veicina sportista panākumus caur gudru un vispusīgu trenēšanu. Trenera palīdzība un modrība var atbalstīt sportistus lēmumu pieņemšanā un samazināt gan apzinātas, gan netīšas dopinga lietošanas gadījumus.

Kopš 2014. gada Pasaules Antidopinga aģentūra ir aicinājusi sportistus, nacionālās un reģionālās antidopinga organizācijas, sporta federācijas, valdības, lielo pasākumu organizatorus un visas citas antidopinga jomā ieinteresētās personas visā pasaulē pievienoties digitālajai kampaņai, lai atzīmētu dienu ‘’Par tīru sportu’’, kas tradicionāli tiek veltīta. lai veicinātu sportistu, sabiedrības un citu izpratni par godīga un cieņpilna sporta nozīmi.

Tādēļ Latvijas Antidopinga birojs arī šogad pievienojas iniciatīvai dienai ‘’Par tīru sportu’’ ar šogad veltīto saukli #OnePlayTrueTeam, rīkojot konferenci sporta treneriem un skolotājiem, sportistu atbalsta personālam, sporta entuziastiem, jauno sportistu vecākiem un citiem interesentiem.

Dalība konferencē ir bez maksas visiem klausītajiem. Reģistrācija konferencei notiek: https://www.patiessports.lv/ vietnē. Konferences tiešraide būs skatāma Latvijas Antidopinga biroja, Veselības ministrijas, Slimību profilakses un kontroles centra, Medicīnas vēstures muzeja un Latvijas Sports federācijas padomes Facebook vietnēs, kā arī Latvijas Antidopinga biroja mājaslapā 15. aprīlī no plkst. 10:00 līdz 14:00.

Vairāk par konferenci un aktualitātēm saistībā ar starptautisko “Par tīru sportu” dienu varat uzzināt pie Antidopinga biroja vecāka eksperta izglītības un informācijas jautājumos Ivana Šapošņikova: ivans.saposnikovs@antidopings.gov.lv  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI