DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. aprīlī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Aicinājums uz praktisku semināru par komunikāciju, sadarbību ar medijiem un sabiedrību

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: K. Volkovskis.

Lai sniegtu iespēju dažādu organizāciju un Liepājas nevalstiskā sektora pārstāvjiem stiprināt savu kapacitāti un apgūt jaunas zināšanas, otrdien, 25. aprīlī, plkst. 15.00, kultūras namā “Wiktorija”, Graudu ielā 34, Liepājā, notiks izglītojošs seminārs “Praktiski komunikācijas ieteikumi. Ko darīt un nedarīt sadarbībā ar medijiem un sabiedrību?”.

Semināra laikā tiks sniegti praktiski padomi, kā izvēlēties precīzu mērķauditoriju, tai atbilstošu vēstījumu, kādas ir informācijas kanālu iespējas pašvaldībā, Liepājas pilsētā un nacionālajā līmenī, kāpēc žurnālists ir draugs, nevis kāds, no kā jābīstas, kā pareizi un uzrunājoši sagatavot informāciju medijiem un sabiedrībai, kā izveidot jēgpilnas un abpusēji uzticamas attiecības ar partneriem komunikācijas jautājumos, ko nekad nedarīt sadarbībā ar žurnālistiem u.c.

Praktisko semināru vadīs Liepājas valstspilsētas pašvaldības administrācijas Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne, kurai ir vairāk nekā 20 gadu pieredze komunikācijas nozarē – gan strādājot tradicionālajos un digitālajos medijos, reklāmas un sabiedrisko attiecību aģentūrā, gan pēdējos astoņus gadus vadot Liepājas pilsētas mārketinga un sabiedrisko attiecību nozari. 

Viens no Eiropas kultūras galvaspilsētas 2027 programmas mērķiem ir stiprināt vietējo organizāciju kapacitāti, paaugstināt zināšanu līmeni un mācīties sadarboties ne tikai ar dažādām Eiropas valstīm un pilsētām, bet arī veidot veiksmīgas sadarbības tepat Liepājā un vienam ar otru. 

Eiropas kultūras galvaspilsētas 2027 programmas ietvaros arī turpmāk tiks organizētas dažādas prasmju veidošanas aktivitātes.

Aicinājums pieteikties semināram, aizpildot elektronisku pieteikuma anketu šeit: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHdk_ce_KLLVWP3LLZ4droaS6zl0glsLtCCG2KPNN3i3vcCw/viewform

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI