DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. martā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Notiks seminārs “Tautsaimniecība drošai Latvijas nākotnei”

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 5. aprīlī, no pulksten 17.30 līdz 19.00 Bauskas Kultūras centrā norisināsies semināru cikla ceturtā diskusija par jauno Valsts aizsardzības koncepciju “Tautsaimniecība drošai Latvijas nākotnei”, kurā nozares eksperti apspriedīs Latvijas militārās industrijas nozīmību valsts drošības stiprināšanā, lai veicinātu Latvijas sabiedrības interešu atspoguļošanu un viedokļu apmaiņu koncepcijas izstrādes gaitā.

Semināra paneļdiskusiju atklās Aizsardzības ministrijas valsts sekretārs Jānis Garisons, bet diskusijā piedalīsies Bauskas novada pašvaldības priekšsēdētājs Aivars Okmanis, SIA “VAIROG EU” valdes priekšsēdētājs Juris Viktors Ozols un ekonomikas ministres padomniece inovāciju un digitalizācijas jautājumos Ieva Siliņa. Savukārt diskusiju vadīs Drošības un stratēģiskās pētniecības centra direktors Dr.sc.pol Toms Rostoks.

Semināra diskusijas dalībnieki pārrunās un meklēs atbildes uz dažādiem jautājumiem, kā, piemēram, kādas ir Latvijas militārās industrijas prioritātes un kā krīzes vai konflikta laikā nodrošināt uzņēmumu darbības nepārtrauktību. Tāpat paneļdiskusijas dalībnieki skaidros to, kādas militārās jomas inovācijas un produktus Latvija var piedāvāt pasaulē un kā šī industrija var ieguldīt kopējā valsts labklājībā.

Semināra diskusija “Tautsaimniecība drošai Latvijas nākotnei” būs skatāma tiešsaistē gan Aizsardzības ministrijas, gan “Sargs.lv” kontos sociālajā tīklā “Facebook”, kā arī Nacionālo bruņoto spēku “YouTube” kanālā “Latvijas armija”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI