DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. februārī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Alūksnes novada pašvaldības domē mainās priekšsēdētāja vietnieks attīstības un investīciju piesaistes jautājumos

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

16. februārī Alūksnes novada pašvaldības dome no domes priekšsēdētāja vietnieka attīstības un investīciju piesaistes jautājumos amata atbrīvoja Līgu Langrati un šajā amatā ievēlēja deputātu Aivaru Fominu.

Alūksnes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Dzintars Adlers, uzsākot sēdi, informēja, ka lēmuma projekts par L. Langrates atbrīvošanu no ieņemamā amata sagatavots, pamatojoties uz astoņu domes deputātu iesniegumu, un ņemot vērā, ka vietniecei nav vairākuma deputātu atbalsta.

L. Langrate domes sēdē, uzrunājot deputātus, pateicās par pieredzi un iespēju strādāt amatā, un informēja par amatā pavadītajā laikā paveikto savās atbildības nozarēs.

Par L. Langrates atbrīvošanu no amata balsoja 10 deputāti (Aivars Fomins, Artūrs Grīnbergs, Druvis Mucenieks, Druvis Tomsons, Dzintars Adlers, Ilze Līviņa, Jānis Sadovņikovs, Jānis Skulte, Laimonis Sīpols, Maruta Kauliņa), pret – trīs (Līga Langrate, Modris Račiks, Verners Kalējs), balsojumā nepiedalījās divi deputāti (Arturs Dukulis, Modris Lazdekalns).

A. Fomina ievēlēšanu domes priekšsēdētāja vietnieka attīstības un investīciju piesaistes jautājumos amatā atbalstīja deviņi deputāti (Maruta Kauliņa, Jānis Skulte, Aivars Fomins, Laimonis Sīpols, Druvis Tomsons, Jānis Sadovņikovs, Dzintars Adlers, Ilze Līviņa, Modris Račiks), pret balsoja divi deputāti (Līga Langrate, Verners Kalējs), četri deputāti (Druvis Mucenieks, Arturs Dukulis, Modris Lazdekalns, Artūrs Grīnbergs) savās vēlēšanu zīmēs atzīmes nebija izdarījuši, līdz ar to šīs zīmes ir nederīgas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI