DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. februārī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Robežsardze izvērtē 2022. gada darbības rezultātus

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Ceturtdien, 16. februārī Valsts robežsardzes koledžā notika Valsts robežsardzes 2022. gada darbības rezultātu izvērtēšanas sanāksme.

Sanāksmē Valsts robežsardzes priekšnieks ģenerālis Guntis Pujāts klātesošos – Valsts robežsardzes struktūrvienību amatpersonas informēja par Valsts robežsardzes 2022. gada darbības rezultātiem un 2023. gada darbības prioritātēm.

Pasākuma laikā atzinīgus vārdus pauda iekšlietu ministrs Māris Kučinskis, klātesošos uzrunāja Iekšlietu ministrijas valsts sekretārs Dimitrijs Trofimovs, kā arī Latvijas Iekšlietu darbinieku arodbiedrības valdes priekšsēdētājs Armands Augustāns.

Par priekšzīmīgu dienesta pienākumu izpildi, kā arī par personīgo iniciatīvu un ieguldījumu Valsts robežsardzes uzdevumu izpildē tika nosaukti un apbalvoti 2022. gada labākie robežsargi 10 nominācijās, nominantiem tika pasniegtas  goda nosaukuma “Gada labākais” nozīmes un piemiņas zīmes, un goda nosaukuma piešķiršanas apliecinājumi.

Sanāksmes otrajā daļā VRS priekšnieka vietnieks (dienesta organizācijas jautājumos) ģenerālis Ivars Ruskulis detalizēti informēja par Valsts robežsardzes 2022. gada darbības rezultātiem robežkontroles, imigrācijas kontroles, atgriešanas, patvēruma un kriminālizmeklēšanas jomā, VRS priekšnieka vietnieks (Galvenās pārvaldes priekšnieks) ģenerālis Juris Martukāns – par darbības rezultātiem finanšu, nodrošinājuma, juridisko normu pilnveidošanas, personāla vadības, izglītības un starptautiskās sadarbības jomā, Valsts robežsardzes koledžas direktors pulkvedis Mariks Petrušins informēja par novitātēm izglītības procesā un rekrutēšanas pasākumiem Valsts robežsardzē un to efektivitāti personāla komplektēšanas procesā, savukārt Valsts robežsardzes koledžas Kinoloģijas dienesta priekšnieks pulkvedis Uldis Barkāns informēja par darbības rezultātiem  dienesta suņu izmantošanas jomā 2022. gadā

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI