DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. janvārī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Filmēšanas darbu dēļ no 4. līdz 14. februārim būs izmaiņas 11T autobusa maršrutā

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 4. februāra līdz 14. februārim būs izmaiņas 11T autobusa maršrutā, jo Matīsa ielā, posmā no Brīvības ielas līdz Tērbatas ielai, tiks slēgta satiksme saistībā ar spēlfilmas “Harbin” filmēšanas darbiem.

11T maršruta autobusi:

No Stacijas laukuma kursēs pa maršrutu līdz K.Barona ielai, tālāk pa K.Barona ielu, Bruņinieku ielu, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu uz Mežaparku. Apvedceļā autobusi apstāsies Bruņinieku ielā izvietotajās pieturās  “Tērbatas iela” un “Brīvības iela” (20. un 50. autobuss), kā arī Brīvības ielā pieturā “Matīsa iela” (3., 6., 9., 16., 21.autobuss). Virzienā no Stacijas laukuma netiks apkalpota pietura “Bērnu pasaule” (K.Barona ielā) un “Brīvības iela” (Matīsa ielā).

No Mežaparka autobusi kursēs pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Stabu ielu, Krišjāņa Barona ielu un tālāk pa maršrutu uz Stacijas laukumu. Apvedceļā 11T autobuss apstāsies Stabu ielā pieturās  “Stabu iela” (20. un 50. autobuss) un tikai 11T. autobusam paredzētajā pagaidu pieturvietā “Tērbatas iela - pagaidu” Stabu ielā. Virzienā no Mežaparka netiks apkalpota pietura “Bērnu pasaule” (Matīsa ielā).

Saziņai ar “Rīgas satiksmi” aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862 vai arī sūtīt e-pastu uz info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties, izmantojot mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošo sadaļu «Sazinies ar mums», kurā ikviens elektroniski var iesniegt savu pieteikumu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI