DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. decembrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

31. decembrī un 1. janvārī sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas, vairākos maršrutos tiks nodrošināti papildu reisi

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Vecgada dienā – 31. decembrī un Jaungada dienā – 1. janvārī “Rīgas satiksmes” sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas. Svētku pasākuma apmeklētāju ērtībām Jaungada naktī vairākos sabiedriskā transporta maršrutos tiks nodrošināti papildu reisi. Arī “Rīgas satiksmes” apsaimniekotajās autostāvvietās par automašīnas novietošanu nebūs jāmaksā, izņemot apakšzemes autostāvvietu K.Valdemāra ielā 5a.

Sabiedriskais transports

31. decembrī un 1. janvārī sabiedriskais transports kursēs  pēc brīvdienu grafika. Pasažieri šajās dienās autobusā, tramvajā, trolejbusā varēs braukt bez maksas un biļetes, tostarp koda biļete svētku dienās nav jāreģistrē.

Lai nodrošinātu ērtāku pasažieru nokļūšanu no gadu mijas pasākumu norises vietām, naktī no 31. decembra uz 1. janvāri līdz aptuveni plkst. 2:00 tiks organizēti papildu reisi:

  • 1., 5. un 7. tramvaja maršrutā;
  • 4., 9., 15., 17. un 18. trolejbusa maršrutā;
  • 3., 9.,  apvienotajā 12., 23., 26. (pa Akmens tiltu),  24., 25., 37., 51. un 53. autobusa maršrutā.

Autostāvvietas

“Rīgas satiksmes” apsaimniekotās stāvvietas ielu malās 31. decembrī un 1. janvārī var izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes stāvvietu K.Valdemāra ielā 5a – tur par autostāvvietu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Klientu apkalpošanas centri

30. decembrī “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks būs no plkst. 8:00 līdz plkst. 15:00, pārējie klientu apkalpošanas centri strādās kā ierasts piektdienās – līdz plkst. 18:00.

31. decembrī un 1. janvārī visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Saziņai ar “Rīgas satiksmi” aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862, vai arī sūtīt e-pastu uz info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties izmatojot mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošo sadaļu «Sazinies ar mums», kurā ikviens elektroniski var iesniegt savu pieteikumu.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI