DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. novembrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

18.novembrī strādās atsevišķas Latvijas Pasta nodaļas

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Republikas Proklamēšanas dienā 2022.gada 18.novembrī Latvijas Pastam būs brīvdiena, tomēr strādās atsevišķas pasta nodaļas tirdzniecību centros Latvijas lielākajās pilsētās.  Klienti, kam Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) piešķirtie pabalsti un pensijas tiek piegādātas dzīvesvietā ar Latvijas Pasta starpniecību un kam izmaksa paredzēta brīvdienu datumos, tās saņems agrāk.

Latvijas Republikas Proklamēšanas dienā 18.novembrī strādās atsevišķas pasta nodaļas tirdzniecību centros Latvijas lielākajās pilsētās, kuru darbalaiks būs pielāgots attiecīgo tirdzniecību centru darbalaikiem – šo nodaļu saraksts un darbalaiki pieejami Latvijas Pasta mājas lapas ātro rīku sadaļā Darbalaika izmaiņas.

VSAA piešķirtās pensijas un pabalsti, kuru saņemšanas laiks klienta dzīvesvietā ir 16.novembris, tiks piegādāti un izmaksāti 15.novembrī; 16.novembrī pensijas un pabalstus dzīvesvietā saņems klienti, kuriem izmaksas datums noteikts 17. un 18.novembrī, savukārt 17.novembrī pensijas un pabalstus dzīvesvietā saņems klienti, kuriem izmaksas datums noteikts 19. un 20.novembrī.

Brīvdienās sūtījumu saņemšanai un nosūtīšanai būs pieejami vairāki desmiti Latvijas Pasta iekštelpās izvietoto pakomātu visā valsts teritorijā atbilstoši tirdzniecības centru darbalaikiem, kā arī 24 stundas diennaktī septiņas dienas nedēļā klientiem pieejami āra pakomāti pie vairākiem LIDL veikaliem un Circle K degvielas uzpildes stacijām. Informācija par Latvijas Pasta pakomātu tīklu pieejama te.  

Jebkuru jautājumu gadījumā par pasta pakalpojumu saņemšanu aicinām sazināties ar Latvijas Pasta Klientu centru pa tālruni 27008001 vai 67008001, rakstot e-pastā info@pasts.lv vai Latvijas Pasta sociālo tīklu profilos.

Latvijas Pasts sveic visus valsts iedzīvotājus Latvijas Republikas Proklamēšanas dienā!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI