DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. oktobrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tiesu sistēma
1
1

Tieslietu padomes locekļi tiksies ar Rīgas apgabaltiesas tiesnešiem

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 7. oktobrī, Tieslietu padomes priekšsēdētājs Aigars Strupišs un Tieslietu padomes priekšsēdētāja vietniece Dzintra Balta tiksies ar Rīgas apgabaltiesas tiesnešiem. Tikšanās laikā plānots apspriest aktuālos Tieslietu padomes un Rīgas apgabaltiesas darba jautājumus.

Vizītes ietvaros Tieslietu padomes priekšsēdētājs Aigars Strupišs informēs Rīgas apgabaltiesas tiesnešus par Tieslietu padomes darba prioritātēm šajā gadā. Tāpat tikšanās laikā plānots pārrunāt lietu izskatīšanas standartus, apgabaltiesu tiesnešu atlases kārtību, tiesu dialoga un sadarbības jautājumus, tiesu komunikāciju ar sabiedrību, kā arī citus aktuālus tematus.

Tieslietu padome piedalās tiesu sistēmas politikas un stratēģijas izstrādē, kā arī tiesu sistēmas darba organizācijas pilnveidošanā. Tāpēc, lai nodrošinātu kvalitatīvu un nepastarpinātu dialogu ar tiesu varu, Tieslietu padomes locekļi tikušies arī ar Latgales, Zemgales, Vidzemes un Kurzemes apgabaltiesu tiesnešiem. Tieslietu padomes locekļi plāno tikties arī ar Administratīvās apgabaltiesas un rajona (pilsētu) tiesu tiesnešiem.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI