DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. jūlijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicina pieteikt vēlēšanu iecirkņu komisiju locekļu kandidātus darbam novada vēlēšanu iecirkņos

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Alūksnes novada vēlēšanu komisija aicina pieteikt vēlēšanu iecirkņu komisijas locekļu kandidātus darbam 14. Saeimas vēlēšanās 2022. gada 1. oktobrī.

Alūksnes novadā darbosies 19 vēlēšanu iecirkņi, katra vēlēšanu iecirkņa darbības nodrošināšanai ir nepieciešama komisija 5-7 locekļu sastāvā. Vēlēšanu iecirkņu saraksts ir pieejams Centrālās vēlēšanu komisijas mājas lapā www.cvk.lv.

Pārstāvjus iecirkņu komisijās izvirzīt un pieteikt ir tiesības reģistrētajām politiskajām partijām vai to apvienībām, ne mazāk kā 10 vēlētājiem (vēlētāju grupai) vai novada vēlēšanu komisijas loceklim.

Šim darbam var pieteikt ikvienu vēlētāju ar vismaz vispārējo vidējo izglītību, kurš prot latviešu valodu, nav pieteikts par deputāta kandidātu vai nav pilnvarotā persona kandidātu saraksta iesniegšanai, kā arī nav Eiropas Parlamenta, Saeimas, novada domes deputāts un nav citas vēlēšanu komisijas vai citas iecirkņa komisijas loceklis.

Pieteikums sagatavojams uz veidlapas, kas ir atrodama Centrālās vēlēšanu komisijas tīmekļvietnē www.cvk.lv un arī Alūksnes novada pašvaldības tīmekļvietnē www.aluksne.lv.

Pieteikumi iesniedzami no 2022. gada 15. jūlija līdz 2. augustam:

  1. klātienē Alūksnes novada Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā Dārza ielā 11, Alūksnē, ar norādi “Vēlēšanu komisijai”;
  2. nosūtot pa pastu - “Vēlēšanu komisijai”, Dārza ielā 11, Alūksnē, Alūksnes novadā, LV-4301;
  3. elektroniski – parakstot ar drošu elektronisko parakstu un nosūtot uz e-pastu aluksne@pakalpojumucentri.lv, dome@aluksne.lv vai nosūtot uz pašvaldības e-adresi.

Kontaktinformācija: Alūksnes novada Vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Ilze Rubene, tālrunis 26526652, e-pasts: nvk@aluksne.lv, ilze.rubene@aluksne.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI