DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. novembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Konkursa otrajā kārtā par Valsts izglītības satura centra vadītāja amatu sacentīsies trīs pretendenti

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valsts izglītības satura centra (VISC) vadītāja atlases komisija nolēmusi, ka uz konkursa otro kārtu tiek virzīti trīs no astoņiem pretendentiem, kas bija pieteikušies atklātajā konkursā.

Konkursa otrajā kārtā pretendenti konkursa komisijai skaidros savu motivāciju ieņemt šo amatu, atbildēs uz komisijas jautājumiem un prezentēs stratēģisko redzējumu par Valsts izglītības satura centra attīstību un prioritātēm turpmākajos piecos gados.

Savukārt uz konkursa trešo kārtu izvirzītie pretendenti tiks vērtēti, pārbaudot viņu vadības kompetences: stratēģisko redzējumu, spēju pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, orientāciju uz rezultātu sasniegšanu, komandas vadīšanu un pārmaiņu vadīšanu.

Konkursa noslēgumā visaugstāko novērtējumu guvušais pretendents tiks virzīts nozares ministra apstiprinājumam.

Konkursa pretendentu vērtēšanas komisiju vada Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis, tās sastāvā ir: Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretāre Līga Lejiņa, Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretāres vietniece, Struktūrfondu departamenta direktore Santa Šmīdlere, Latvijas Universitātes vadošais pētnieks Vjačeslavs Kaščejevs un Kultūras ministrijas valsts sekretāre Dace Vilsone. Tāpat pretendentu vērtēšanā kā neatkarīgi novērotāji piedalās Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības valdes priekšsēdētāja Inga Vanaga un Latvijas izglītības vadītāju asociācijas prezidents Rūdolfs Kalvāns.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI