DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. oktobrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde
1
1

KNAB uzsāk sociālo kampaņu par korupcijas neredzamo pusi

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīt, 28. oktobrī, plkst. 10.00 Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) aicina mediju pārstāvjus un citus interesentus piedalīties sociālās kampaņas “Korupcijas aisbergs” atklāšanas pasākumā. Kampaņas mērķis ir veicināt sabiedrības izpratni par korupcijas negatīvajām sekām un mazināt iedzīvotāju toleranci pret korupciju.

Kampaņas atklāšanas pasākumā piedalīsies KNAB priekšnieks Jēkabs Straume, Latvijas Universitātes profesore Aija Zobena, kā arī kampaņas radošais direktors Aldis Ozoliņš. Atklāšanas pasākuma vadītājs – Latvijas Televīzijas žurnālists Uģis Joksts.

Sociālās kampaņas atklāšanas pasākuma dalībnieki iepazīstinās ar īpaši veidotu vides objektu – korupcijas aisbergu, kas visas kampaņas laikā būs apskatāms Daugavā, 11. novembra krastmalā pie Akmens tilta, Rīgā. Vides objekts simbolizē mazu korupcijas aisberga redzamo daļu, zem sevis slēpjot plašu negatīvo ietekmi gan uz korupcijā iesaistītajiem dalībniekiem, gan sabiedrību kopumā.

Kampaņas atklāšanas pasākums notiks tiešsaistē 28. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 10.45, un to būs iespējams vērot KNAB Facebook kontā un ziņu portālā Delfi. Lai uzdotu jautājumus kampaņas atklāšanas dalībniekiem un saņemtu saiti uz tiešraidi platformā Zoom, KNAB aicina aizpildīt elektronisko pieteikšanās anketu, kas pieejama KNAB tīmekļa vietnē, vai rakstīt uz prese@knab.gov.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI