DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. oktobrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Mājsēdes laikā būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustības sarakstos

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

„Rīgas satiksme” informē, ka no 21. oktobra vakara stundās, tiks veiktas izmaiņas sabiedriskā transporta – tramvaju, trolejbusu, autobusu un ekspresbusu kustībā un sarakstos. Izmaiņas netiks veiktas 22. un 59. autobusa maršrutā.

Ņemot vērā valstī noteikto mājsēdes laiku, kad laika posmā no plkst. 20.00 līdz plkst. 5.00 aizliegta iedzīvotāju pārvietošanās, nosakot pienākumu iedzīvotājiem uzturēties savā dzīvesvietā, tiks veiktas izmaiņas sabiedriskā transporta – tramvaju, trolejbusu, autobusu un ekspresbusu kustībā un sarakstos.

Pēdējais reiss pa pamatmaršrutu no galapunktiem tiks organizēts atbilstoši tabulām, ko var apskatīt šeit: autobuss, tramvajs, trolejbuss. Pēdējais ekspresbusa reiss no maršruta galapunkta izbrauks plkst. 19.59.

Aicinām sekot līdz aktualitātēm uzņēmuma mājas lapā kā arī sociālā tīkla platformās. Aicinām iedzīvotājus būt atbildīgiem un ievērot visus valstī noteiktos drošības pasākumus, sabiedrisko transportu izmantot tikai neatliekamiem braucieniem!

Saziņai ar „Rīgas satiksmi” aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862 vai arī e-pastu info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties sociālā tīkla platformās vai mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošajā sadaļā „Sazinies ar mums”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI