DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. oktobrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Paziņoti Karjeras atbalsta balvas 2021 laureāti

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien, 20. oktobrī, paziņoti Karjeras atbalsta balvas 2021 laureāti. Par izcilu veikumu karjeras izglītības jomā balvu saņēma Valmieras tehnikuma pedagoģe karjeras konsultante Ivita Onzule, savukārt biedrība “Valmieras Attīstības aģentūra” ieguva divus apbalvojumus - par izcilu veikumu karjeras izglītības jomā un karjeras informācijas jomā.

Papildus balvām tika pasniegti arī trīs atzinības raksti. Par izcilu sniegumu ESF projekta “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” īstenošanā atzinības rakstu saņēma Alīna Ivanova. Atzinības rakstus par mūža ieguldījumu karjeras attīstības atbalsta jomā Latvijā saņēma Aleksandra Joma un Brigita Miķelsone.

“Karjeras atbalsta balva ir viena no iniciatīvām ar kuru vēlamies izcelt, cik nozīmīgs jauniešu izglītībā un turpmākajā profesionālajā attīstībā ir karjeras atbalsts un cik liels ir pedagogu, karjeras speciālistu un organizāciju ieguldījums. Mēs lepojamies ar ikvienu jomas pārstāvi, kurš palīdz, iedvesmo un ceļ jauniešu karjeras potenciālu,” pauž Valsts izglītības attīstības aģentūras (VIAA) direktore Dita Traidās.

Karjeras atbalsta balvas konkursu VIAA rīko jau trešo gadu. Šoreiz apbalvošanas ceremonija norisinājās tiešsaistē, starptautiskās Karjeras atbalsta asociācijas (IAEVG) 44. gadskārtējās karjeras speciālistu konferences laikā, kuras ietvaros norisinājās arī karjeras atbalsta nacionālā konference “Pedagoga karjeras konsultanta resursi pašefektivitātes veicināšanai”. Pretendentu veikumu vērtēja VIAA un Karjeras attīstības atbalsta sistēmas sadarbības padomes apstiprināti eksperti.

Karjeras atbalsta balvu organizē VIAA, lai izteiktu atzinību karjeras attīstības atbalsta jomā iesaistītām personām par izcilu veikumu un sasniegumiem. Atbalstu iniciatīvai sniedz Eiropas Komisijas Karjeras konsultēšanas un informācijas tīkla Euroguidance programma.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI