DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. jūlijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

Austrumu maģistrāles izbūves darbu dēļ no 2. augusta būs izmaiņas 58. autobusa maršrutā un kustības sarakstos

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

„Rīgas satiksme” informē, ka Austrumu maģistrāles posma ‘Ieriķu iela - Vietalvas iela’ 1. kārtas izbūves darbu dēļ no pirmdienas, 2. augusta, būs izmaiņas 58. autobusa maršrutā un kustības sarakstos. Uz laiku maršrutā slēgs pieturvietu Stārķu iela”, „G. Zemgala gatve”, „Vaidavas iela”, „Ūnijas iela” un „Ieriķu iela”.

No 2021. gada 2. augusta, satiksmes slēgšanas dēļ Gustava Zemgala gatvē, 58. maršruta autobuss virzienā no Vecmīlgrāvja un Vecāķiem brauks pa maršrutu līdz Gustava Zemgala gatvei, tālāk līdz apgriešanās vietai pie VEF Kultūras pils (galapunkts „Brīvības gatve”) un atpakaļ uz Vecmīlgrāvi un Vecāķiem pa maršrutu. Pie VEF Kultūras pils tiks izveidota pagaidu pieturvieta „Brīvības gatve” (Vecmīlgrāvja virzienā).

Līdz ar iepriekš minēto, no 2. augustā tiks veiktas izmaiņas arī 58. maršruta autobusa darba dienu un brīvdienu kustības sarakstos.

Atsaucoties uz iepriekš minēto, izmaiņas 58. autobusa maršrutā plānotas līdz šī gada 15. decembrim, taču izbūves darbi var tikt pabeigti priekšlaicīgi vai arī termiņš var tikt pagarināts.

Saziņai ar „Rīgas satiksmi” aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862 vai arī e-pastu info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties sociālā tīkla platformās vai mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošajā sadaļā „Sazinies ar mums”.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI