DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. jūnijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Zīmējumu konkurss “Es mīlu Daugavpili”

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Tuvojoties starptautiskai bērnu aizsardzības dienai un sagaidot Daugavpils pilsētas 746. dzimšanas dienu, Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra, sadarbībā ar daudzbērnu ģimeņu biedrību “Lielas ģimenes”, rīkoja bērnu zīmējumu konkursu “Es mīlu Daugavpili”. Konkursa mērķis bija popularizēt Daugavpili kā tūrisma galamērķi, kā arī rosināt bērniem patriotismu un interesi par savu pilsētu un  dažādām tūrisma aktivitātēm.

Visi darbi tika ievietoti @Daugavpils.Travel Facebook profila albumā, kur katrs sociālā tīkla lietotājs varēja nobalsot par sev tīkamo liekot zīmi “Patīk” (“Like”).

18. jūnijā, Daugavpils 746.dzimšanas dienas svinību laikā, tika izvirzīti konkursa uzvarētāji. Pēc Facebook lietotāju balsu vairākuma, konkursu uzvarēja:

  • Grupā 1 – 3 gadi – Kate Pankjāne, 3 gadi
  • Grupā 4 -7 gadi  - Arina Karvele, 5 gadi
  • Grupā 8 -10 gadi – Paula Pankjāne, 8 gadi
  • Grupā 11-14 gadi – Veronika Bogdanova, 13 gadi

Katrs uzvarētājs saņēma divas ģimenes brīvbiļetes uz ekskursiju pa Daugavpils cietoksni gida pavadībā un ielūgumus visai ģimenei uz ekspozīcijas apskati “RetroGaraž-D”.

Bija arī piektā balva “Skatītāja simpātija” no mūsu sadarbības partnera “SotKajak”, - dāvanu karte izbraucienam visai ģimenei  pa Daugavu ar liellaivu “Sikspārnis”.  Dāvanas karti uzdāvināja Kristīnei Jakimovai, 8 gadi, kura uzzīmēja liellaivu “Sikspārnis”.

Visi konkursa dalībnieki saņēma pateicību no Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras, saldas dāvanas, Daugavpils karodziņu un citas dāvanas. Tāpat katra ģimene saņēma dāvanas no daudzbērnu ģimenes biedrības “Lielas ģimenes”.

Mēs pateicamies visiem bērniem par aktivitāti, dalību konkursā, patriotismu, un novēlām, lai katrs no jums atrod cienīgu vietu savā dzīvē un mūsu iemīļotā Daugavpils paliek vienmēr jūsu dzimtā pilsēta!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI