DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. jūnijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Iekšlietu ministre viesojās Valsts robežsardzē

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 18. jūnijā, Valsts robežsardzē viesojās iekšlietu ministre Marija Golubeva, lai klātienē iepazītos ar Valsts robežsardzes galvenajiem darbības virzieniem.

Robežsargi ministri iepazīstināja ar Valsts robežsardzes struktūru un kompetenci, ieskicēja galvenos savas darbības prioritāros pasākumus, kā arī iepazīstināja ar Operatīvās vadības pārvaldes Nacionālo koordinācijas centru. Tur ministrei stāstīja par centra uzdevumiem un demonstrēja Eiropas Robežu uzraudzības sistēmu (EUROSUR), robežuzraudzībā izmantojamos robežuzraudzības tehniskos līdzekļus – klātbūtnes uztveršanas sistēmas, kā arī Valsts robežsardzes jaunos NATO standartiem atbilstošos ieročus, kas saņemti pārapbruņošanas ietvaros.

Tāpat ministrei demonstrēja jūras robežuzraudzības tehnisko līdzekļu – mobilā videonovērošanas kompleka un mikroautobusa piekrastes apsekošanai darbību, prezentēja kuģošanas līdzekļu personāla ekipējumu darbībai starptautiskajās operācijās, informēja par jaunākajiem kuģošanas līdzekļiem, kā arī rādīja kinologu un dienesta suņu paraugdemonstrējumus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI